Jelenlegi hely

Fogpótlás

A fogpótlás elsődleges célja a fogazat működésének rehabilitációja

Ennek érdekében pácienseink számára egyéni adatok alapján személyre szabott szolgáltatást nyújtunk.

A fogazat hiánya, azok pótlása nem betegség, hanem egy állapot. A fogpótlás gyártása, annak viselése nem szükséges, hogy csökkent életminőséggel járjon.

A fogpótlások készítése egy csapatmunka eredménye, amelyek panaszmentességet és működést biztosítanak. Ennek a csapatmunkának az eredménye valósítja meg pácienseink számára az önfeledt mosolyt és használati értéket, amit méltán elvárnak tőlünk.

Munkánk során pácienseinket egy olyan ellátási sztenderden visszük keresztül, amelyben mindig tudják, hogy mi fog történni az ellátás alatt és mi lesz annak az eredménye.

Pácienseink minden esetben pontos ellátási terv alapján kapnak szolgáltatást. Az ellátási tervet egyéni adatok alapján, személyre szabottan készítjük el a páciens szándékával megegyező módon.

 

A FOGPÓTLÁS GYÁRTÁSÁNAK LÉPÉSEI

- A panaszmentesség elérése érdekében egy eszköz segítségével megteremtjük pácienseink számára az eredeti, teljes értékű, működő fogazat állapotát. Ennél a lépésnél bizonyossága lesz az eredményről úgy, hogy a meglévő fogazatán még nem történt beavatkozás.

- A kívánt eredmény elérése érdekében fogászati és egyéni adatok alapján a pácienssel együtt megtervezzük fogászati ellátását és a fogpótlás gyártásának lépéseit. Ezt követően pácienseink a tervezetnek megfelelő fogászati szolgáltatásban részesülnek

A fogászati ellátás, valamint a fogpótlások készítése alatt pácienseink soha nincsenek fog nélkül.
Az átadást követően pácienseink elégedett mosolya munkánk jutalma.

Szolgáltatásunk első lépése egy személyes konzultáció.